30 april 2021 -- author Christiaens Bouw

Residentie Michiel I – Oostkamp

Extra informatie

Architect: EL Architects

Residentie Michiel I situeert zich in het centrum van Oostkamp en bestaat uit 3 commerciële ruimtes en 8 ruime appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Voor het ontwerp van Residentie Michiel I deden wij beroep op EL Architects uit Kortrijk, die reeds heel wat mooi referenties in deze markt kan voorleggen. Er werd gekozen voor hedendaagse architectuur met hoogwaardige materialen.

LAATSTE APPARTEMENT

Appartement 3.1 is een erg ruim (137m²) instapklaar dakappartement met 2 slaapkamers. Dit appartement geniet van heel wat lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde.
Indeling: ruime inkomhal met toiletruimte inclusief vestiaire, leefruimte met open keuken en toegang tot terrassen aan de voor- en achterzijde, praktische ruime berging, 2 slaapkamers met elk een badkamer. Bovendien zijn de slaapkamers erg ruim en is er in één van de slaapkamers een ruime dressing voorzien. De schilderwerken zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

Ook dit appartement voldoet aan de huidige strenge energienomen en haalt een gunstig E-peil. Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes en de juiste ventilatie scoren we zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling geniet u van optimaal wooncomfort.

Op het terrein bevinden zich mogelijkheden tot parkeren in de ruime individuele garageboxen of staanplaatsen. Bovendien wordt bovengronds ook een grote fietsenstalling voorzien. In de kelder bevinden zich individuele bergingen voor alle appartementen.

Maak snel een afspraak en ontdek wat dit project voor u kan bieden!

Aantal appartementen:

Aantal commerciële ruimtes:

8 appartementen

3 commerciële ruimtes

Aantal slaapkamers: 1 tot 3 slaapkamers
Oppervlakte appartementen: 64m² tot 137m²
Centrale verwarming: vloerverwarming op aardgas
Stand van zaken: project opgeleverd

 

Stand van zaken:vloerplaat 2e verdiep voltooid

3e verdiep

Type NAAM OPPERVLAKTE (m²) OPP (m²) OPPTERREIN (m²) OPP perceel (m²) TERRAS SLPK VERDIEP PRIJS (€)
Appartement 3.1 137 17 2 € OPTIE
Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit