12 februari 2021 -- author Christiaens Bouw

Residentie Michiel I – Oostkamp

Extra informatie

Architect: EL Architects

Residentie Michiel I situeert zich in het centrum van Oostkamp en bestaat uit 3 commerciële ruimtes en 8 ruime appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Voor het ontwerp van Residentie Michiel I deden wij beroep op EL Architects uit Kortrijk, die reeds heel wat mooi referenties in deze markt kan voorleggen. Er werd gekozen voor hedendaagse architectuur met hoogwaardige materialen.

Op heden zijn er nog 2 appartementen te koop:

Appartement 2.1 is een twee-slaapkamer appartement op het 2e verdiep. Dit doorzontype (terrassen aan de voor- en achterzijde) heeft de volgende indeling: inkomhal met toiletruimte, ruime lichtrijke leefruimte met open keuken, praktische ruime berging, 2 grote slaapkamers met elk hun eigen badkamer.

Appartement 3.1 is een erg ruim (137m²) dakappartement met 2 slaapkamers. Ook dit appartement geniet van heel wat lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Dit appartement heeft de volgende indeling: ruime inkomhal met toiletruimte en plaats voor vestiaire, leefruimte met open keuken en toegang tot terrassen aan de voor- en achterzijde, praktische ruime berging, 2 slaapkamers met elk een badkamer. Bovendien zijn de slaapkamers erg ruim en is er plaats voor een dressing.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienomen en halen een gunstig E-peil. Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes en de juiste ventilatie scoort elk appartement zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper kiest u zelf de afwerking van uw appartement. U beschikt over budgetten, en maakt uw keuze van kwaliteitsmaterialen bij een selectie gerenommeerde leveranciers.

Op het terrein bevinden zich mogelijkheden tot parkeren in de ruime individuele garageboxen of staanplaatsen. Bovendien wordt bovengronds ook een grote fietsenstalling voorzien. In de kelder bevinden zich individuele bergingen voor alle appartementen.

Maak snel een afspraak en ontdek wat dit project voor u kan bieden!

Aantal appartementen:

Aantal commerciële ruimtes:

8 appartementen

3 commerciële ruimtes

Aantal slaapkamers: 1 tot 3 slaapkamers
Oppervlakte appartementen: 64m² tot 137m²
Centrale verwarming: vloerverwarming op aardgas
Stand van zaken: dakafdichting
oplevering voorzien eind 2020 / begin 2021

 

Stand van zaken:vloerplaat 2e verdiep voltooid

Gelijkvloers

2e verdiep

Type NAAM OPPERVLAKTE (m²) OPP (m²) OPPTERREIN (m²) OPP perceel (m²) TERRAS SLPK VERDIEP PRIJS (€)
Appartement 2.1 122 9 2 € 395.000

3e verdiep

Type NAAM OPPERVLAKTE (m²) OPP (m²) OPPTERREIN (m²) OPP perceel (m²) TERRAS SLPK VERDIEP PRIJS (€)
Appartement 3.1 137 17 2 € 481.250
Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit