Over ons

Sinds 2005 is Bouwonderneming Christiaens actief met eigen vastgoedprojecten in en rond het dynamische Brugge.Tijdloze schoonheid, functionaliteit en een hoge afwerkingsgraad zijn de voornaamste elementen van elk project. We gaan continu op zoek naar nieuwe, interessante woontrends en duurzame materialen. Ons team werkt daarvoor samen met talentvolle architecten met  wie we op unieke locaties keer op keer een sublieme woonervaring realiseren.Christiaens Projects werkt volgens de ‘sleutel op de deur’-formule, maar wél met oog voor de nodige flexibiliteit. Als klant volgt u het volledige proces op onder begeleiding van uw eigen  kopers- coördinator, waarbij steeds ruimte is voor persoonlijke aanpassingen.

Christiaens Projects. Want wonen is genieten.

 

foto 3

Bouwonderneming Christiaens is een West-Vlaams familiebedrijf met decennialange ervaring in de bouwsector, als aannemer én als bouwheer. Christiaens Projects is een bouwpromotor die kwaliteit en service altijd vooropstellen. Er wordt gewerkt met kwalitatieve materialen, betrouwbare onderaannemers en onze ervaren vakmannen. Onze projectleiding zoekt naar duurzame oplossingen en in samenspraak wordt een duidelijke aanpak opgesteld, gebaseerd op correcte afspraken en haalbare deadlines.

De eigen vastgoedprojecten stellen ons in staat om uw woonwensen over te zetten in concrete plannen. Hierbij streven we naar diversiteit in de projecten: appartementen in Brugge, Oostkamp, Beernem,.. villa’s en woningen in Meetkerke, Oostkamp, Ruddervoorde,..

U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren om te weten wat de toekomstige projecten zijn of wanneer u meer informatie wenst over de huidige panden die te koop zijn.