Hof Ter Dale – Oostkamp

Extra informatie

architect: EL Architects

Hof Ter Dale situeert zich in de Legendaledreef 10 te Oostkamp en bestaat uit 14 appartementen, waarvan 5 appartementen met één slaapkamer, 7 appartementen met twee slaapkamers en 2 appartementen met drie slaapkamers.

Hof Ter Dale is een ontwerp van het architectenbureau EL Architects uit Knokke. Strakke lijnen, neutrale kleuren en natuurlijke materialen kenmerken dit ontwerp die één wordt met de natuur.

Alle terrassen zijn zuidwest georiënteerd en bieden zicht op de mooie groen omgeving. Dankzij de grote raampartijen op de achtergevel, geniet u in het appartement maximaal van natuurlijk daglicht.

In de kelder worden ruime garageboxen, alsook autostaanplaatsen, privatieve bergruimtes en een ruime fietsenstalling voorzien.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen een gunstig E-peil. Er worden zonnepanelen, vloerverwarming en een optimaal ventilatiesysteem voorzien. Op deze manier voldoet elk appartement aan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper kiest u zelf de afwerking van uw appartement. U beschikt over budgetten en maakt uw keuze uit kwaliteitsmaterialen bij een selectie van gerenommeerde leveranciers.

Prijzen vanaf 223.500 EUR excl. kosten

info@christiaens-projects.be   050 25 08 97