Wij hechten waarde aan uw aarde

Als familiale projectontwikkelaar met diepe bouwroots koesteren we een sterke band met de aarde waarop we bouwen. De grond waarin wij gebouwen planten en bouwdromen zien groeien. Een stevige onderneming met zijn wortels in residentiële ontwikkeling en een kwalitatieve reputatie op vlak van aanneming. Ontdek van waar wij komen, wat wij bouwen en waar wij (w)aarde aan hechten! 

Projecten      Over ons

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Met 75 jaar aan bouwervaring als onze solide fundering, zijn we voortdurend op zoek naar de beste locaties om te ontwikkelen, plekken waar we meerwaarde kunnen creëren en waar het echt fijn wonen is voor u. Als toegewijde residentiële projectontwikkelaar, speuren we de markt af op zoek naar opportuniteiten om woonwijken en appartementsgebouwen om te vormen tot levendige en gewilde gemeenschappen. Laat ons u begeleiden naar uw ideale thuis!

Leer ons kennen

Ontdek onze projecten

Meeer

Meeer

Wonen met zicht op (het) meer

Brugge (Sint-Michiels)

Ontdek het project
Glasgow

Glasgow

Historisch wonen aan zee

Oostende

Ontdek het project
Portanic

Portanic

Wonen bij Stad, Haven en Bad

Nieuwpoort

Ontdek het project

Ervaar hoe wij het verschil maken

De jarenlange ervaring in ontwikkeling van residentieel vastgoed gekoppeld aan de kruisbestuiving met onze bouw- en installatiefirma maken van ons een 100% verticaal geïntegreerd familiebedrijf. Een one-stop-shop voor alle mogelijke ontwikkelingen.

  • Professioneel team met jarenlange ervaring
  • Klasse 8 aannemingsbedrijf in West- en Oost-Vlaanderen
  • Specialist in residentiële projecten met het oog op kwaliteit
Wie zijn wij
Ons team

Ontmoet ons team

Bij Christiaens werken wij met gespecialiseerde vakmensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: de klant ontzorgen. Ontdek hier wie we zijn.

Leer ons kennen

Zeer positieve ervaring gehad met Christiaens Projects. Bij de aankoop van mijn appartement werd ik begeleid door een zeer capabele verkoper. De communicatie ging telkens heel vlot. Mijn appartement is opvallend ruim en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Eline Claeys - Waardamme

Steeds welkom voor een gesprek

Interesse in een specifiek project of had u graag vrijblijvend eens de mogelijkheden bekeken?

Contacteer ons     Bekijk onze projecten

Interesse in een specifiek project, neem vrijblijvend contact