The Green Penthouses

Trendy wonen in Nieuwpoort

The Green

Droom je van een exclusieve thuis aan zee? Hoprom en Christiaens geven je woonwens vorm met The Green in Nieuwpoort.
Met de verkoop van de vier duplex penthouses gaat de laatste fase van dit trendy nieuwbouwproject van start.

Mis deze unieke kans niet. 

Uw thuis aan zee in Nieuwpoort?

The Green is uw eerste keus!

Dromen
van wonen aan de kust

Dat de kust een grote aantrekkingskracht heeft, is geen geheim. Uitwaaien op het strand, een wandeling maken, een frisse duik nemen in zee, zeilen, surfen... en genieten van de gezonde lucht en het goede leven. Wie houdt daar nu niet van? Droomt u van uw thuis aan zee? Een plek waar u kan proeven van de unieke sfeer en tot rust kan komen?

Dromen van wonen aan de kust

Nieuwpoort,
gezellige hotspot aan zee

Bewonder, Ontdek, Beleef en Geniet. Zo promoot Nieuwpoort zichzelf. En terecht. De kuststad aan de monding van de IJzer heeft alles om het zijn inwoners en tweedeverblijvers het hele jaar door naar hun zin te maken. Het uitgestrekte zandstrand met de mooie wandelpromenade, de restaurants aan de visserskaai, de gezellig drukke winkelstraat waar alle topmerken te vinden zijn, het staketsel, de grootste jachthaven van Europa, het groene hinterland, ...

Nieuwpoort bruist en dat voel je. Er waait een frisse wind door de badstad die zich meer dan ooit ontpopt tot een aantrekkelijke en toegankelijke hotspot. Als geen andere plek aan de Belgische Kust slaagt Nieuwpoort erin om een evenwicht te vinden tussen trendy drukte en gezellige rust.

The Green
Uniek en trendy nieuwbouwproject
in Nieuwpoort-Bad

Het nieuwbouwproject The Green is in tal van opzichten uniek voor Nieuwpoort. Gelegen op een toplocatie heeft het project een uitgesproken groen karakter en trendy bouwstijl.

Een unieke locatie
The Green ligt op enkele stappen van het strand in Nieuwpoort-Bad. Dat vergroot al meteen het vakantiegevoel. Met alle voorzieningen én de kusttram in de onmiddellijke omgeving is het hier ook heel praktisch wonen... Gezellig shoppen in de leuke boetiekjes, een terrasje doen, uw dagelijks brood of zondagse pistolets gaan halen? Alles ligt om de hoek.

Een groene oase
Groen brengt rust en in The Green krijgt de natuur volop vrij spel. Het vele groen op de terrassen, het dak en in de grote binnentuin versterkt nog meer dat gevoel van ruimte en rust. Daarnaast worden uitsluitend duurzame materialen gebruikt met het oog op een hoog wooncomfort. Met een score van S31/E40 voldoet het gebouw aan de strenge eisen op het vlak van energieprestaties. Dankzij de grote glaspartijen vloeit het daglicht de appartementen rijkelijk binnen en is het uitzicht op de omgeving weergaloos.

Een bouwstijl als geen ander
Het ontwerp van dit nieuwbouwproject is een pareltje. De sublieme architecturale stijl voelt bijzonder licht en luxueus aan. Glas en groen voeren de boventoon en bepalen het aanzien van dit schitterende gebouw en de hele buurt.

The Green, Uniek en trendy nieuwbouwproject in Nieuwpoort-Bad

Architect
aan het woord

The Green is een ontwerp van Arcas Architecten. Omgeving en woonkwaliteit zijn meer dan belangrijk in de projecten van dit architectenbureau uit Knokke-Heist. Dus ook in The Green.

Mooi ingeplant in de omgeving
Dankzij de horizontale opbouw, de achteruitspringende volumes en de daktuinen vloeit The Green naadloos over in de omgeving. De opengewerkte hoeken versterken de slankheid van het gebouw en geven de appartementen een weids uitzicht op de villawijk van Nieuwpoort.

Uniforme architectuur
The Green straalt degelijkheid, rust en eenvoud uit dankzij een consistent materiaalgebruik en uniform kleurenpalet. Geprefabriceerde architectonisch witte gevelelementen met marmergranulaten, antraciet aluminium buitenschrijnwerk en glazen balustrades zetten de toon.

Duurzaam woonplezier
Duurzame woonkwaliteit staat centraal. Vandaar het gebruik van hoogwaardige materialen en energie-efficiënte technieken. De platte daken worden zoveel mogelijk ingericht als mooi van de wind afgeschermde buitenruimtes. Dat vergroot het woonplezier én geeft een groene toets aan de omgeving.

Een tuin aan zee
De groendaken en de centrale binnentuin zijn een ontwerp van tuin- en landschapsarchitect Erik De Waele. Hij laat de daktuinen op de verdiepingen en de aanpalende appartementen visueel in elkaar overlopen en voorziet de binnen- tuin van voldoende verharde zones waar de bewoners, in het groen, kunnen verpozen. De vormgeving is speels, met een ideale balans tussen licht en schaduw. De groenzones worden ingevuld met planten- en boomsoorten die het kustklimaat goed verdragen. En het onderhoud? Dat blijft tot een minimum beperkt. Alle planten zijn doorlevend en zijn overwinteraars.

The Green is een gebouw met expressieve horizontale lagen van verschillende groottes die zowel openheid als privacy creëren en binnen en buiten in elkaar laten vloeien.

Bart Chielens, Arcas Architecten

Wonen en genieten in The Green

De tijdloze, klassevolle bouwstijl en de ligging in het centrum van de badstad, op wandelafstand van het strand, maken The Green al een aantrekkelijke investering. Bovendien zijn de appartementen binnen, naar indeling en afwerking, een lust voor het oog. Dat heeft ook te maken met het gebruik van hoogwaardige materialen en een slimme ruimteverdeling, die verschilt per appartement.

The Green biedt een ruime keuze aan mooi afgewerkte appartementen (1, 2 en 3 slaapkamers) voor iedereen die wil genieten van de rust en het goede leven in Nieuwpoort.

Een appartement
met 1, 2 of 3 slaapkamers

De zonovergoten appartementen in The Green creëren een sublieme woonbeleving.

 • Ramen van het plafond tot de vloer voor veel daglicht
 • Hoogwaardige materialen voor de vloer, duurzaam schrijnwerk, moderne keuken en badkamer,...
 • Minimalistisch design, groot ruimtegevoel
 • Elk appartement heeft een terras of balkon.

Een penthouse,
het summum van esthetiek en woonkwaliteit

Wilt u – letterlijk – het toppunt van luxe? De penthouse in The Green biedt u een zee aan ruimte, een fantastisch panorama en nog veel meer...

 • Rijkelijk veel lichtinval
 • Klassevolle afwerking met hoogwaardige materialen (inrichting mee zelf te bepalen)
 • Grote slaapkamers afgewerkt met parketvloer
 • Badkamer met toestellen van designmerken
 • Ruim leefterras met een schitterend uitzicht over Nieuwpoort

Geniet van nog meer faciliteiten

Wat wonen in The Green extra comfortabel maakt, zijn de vele faciliteiten waarvan de bewoners kunnen genieten.

 • Een grote private binnentuin met veel groen, exclusief toegankelijk voor de bewoners.
 • Voldoende parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarages en een ruime boven- en ondergrondse fietsenstalling.
 • Uitstekende aansluiting op een groot fietsnetwerk en het groene hinterland.
 • Talloze sportmogelijkheden in de buurt.

Samen bouwen we uw droom

The Green is een exclusieve realisatie van verschillende partners met dezelfde visie op bouwen: woonwensen vormgeven en klanten een sublieme woonervaring. Vandaar de keuze voor absolute toplocaties, een kwalitatieve architectuur en een hoogstaande afwerking met duurzame materialen. De persoonlijke begeleiding die klanten van bij het eerste contact genieten, is een extra garantie op een zorgeloos bouwtraject en een resultaat op maat.

Designed by Arcas - www.arcas.be

Informatie en
verkoop

Stel je vraag of maak meteen een afspraak
via het contactformulier hiernaast.
Bellen mag natuurlijk ook.

Christiaens Projects
info@christiaens-projects.be

050 25 08 97