16 augustus 2023 -- author Celine Debrabander

Residentie-ECho-Oostkamp

Extra informatie

Het centrum van Oostkamp is binnenkort 17 appartementen en 4 commerciële ruimtes rijker met de komst van Residentie ECho.

Wonen in Residentie ECho is genieten in alle comfort. Exact zoals de grote bezieler van dit project, Eddy Christiaens, het graag had gewild.

Een samenwerking tussen deze bouwheer en architect Geert Berkein zorgt voor een ware architecturale parel met oog voor duurzaamheid, groen en een hoge afwerkingsgraad om U tegen te zeggen.

Residentie ECho bevindt zich in Oostkamp op de hoek van de Kortrijksestraat en de Schooldreef, een bruisende omgeving met tal van winkel- en horecamogelijkheden. Het project zal aan een nieuw aan te leggen autovrij plein palen en wordt voorzien van een ondergrondse parking.

De appartementen zijn ruim en lichtrijk met één, twee of drie slaapkamers. De woonoppervlakte varieert tussen 65 en 157m². Zonnepanelen worden voorzien voor alle units. Elke woonruimte zal uitgerust worden met vloerverwarming. Alle dakappartementen zijn voorzien van een warmtepompsysteem.

Bij ECho hebben we naast aandacht voor groene energie ook oog voor een groene omgeving. Zowel de appartementsgebouwen als de aanpalende omgeving stralen de nodige rust uit.

Kwaliteitsvol wonen in het levendige Oostkamp, dat is natuurlijk enkel mogelijk in een al even kwaliteitsvol project. Architect Geert Berkein werkt met verschillende materialen en volumes die voor variatie in de gevel zorgen.

Residentie ECho bevat enkele commerciële ruimtes verspreid over de twee bouwvolumes. Elke zaak geniet hier van een uitstekende locatie in het hart van deze levendige gemeente.

Ontdek ECho hier: residentie-echo.be 

 

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is voor dit project van toepassing, indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden. U kan op deze manier mogelijks 15% btw op de constructiewaarde besparen.

De prijzen op de site worden weergegeven in euro en zijn exclusief eventuele kosten, belastingen, toeslagen of rechten die van toepassing zijn. Alle prijzen op deze website worden u meegedeeld onder voorbehoud van materiële vergissingen of foutieve prijsopgave.

 • Adres: Kortrijksestraat 19
 • Postcode: 8020
 • Stad/Gemeente: Oostkamp

  Interesse in dit pand?

  Laat uw gegeven na en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Naam*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Extra informatie