7 november 2023 -- author Celine Debrabander

Residentie Leon – Assebroek

Extra informatie

Bent U op zoek naar een kleinschalige residentie met energiezuinige appartementen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer? Residentie Leon, gelegen op de Baron Ruzettelaan, voldoet aan al deze troeven!

Dit project telt slechts 3 appartementen, één per niveau. De ruime appartementen op het 1e en 2e verdiep (telkens 121m²) hebben twee slaapkamers, het dakappartement heeft één slaapkamer. De stijlvolle afwerking en optimale indeling zorgen voor een maximaal aan wooncomfort.

Christiaens Projects besteedt als projectontwikkelaar bijzonder veel aandacht aan de realisatie van energiezuinige projecten waarbij woonkwaliteit primeert. Alle appartementen van Residentie Leon worden voorzien van vloerverwarming via een individuele warmtepomp lucht-water.

Achteraan het perceel worden autostaanplaatsen voorzien en elk appartement heeft er tevens een erg ruime individuele (fiets)berging.

 

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is voor dit project van toepassing, indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden. U kan op deze manier mogelijks 15% btw op de constructiewaarde besparen.

De prijzen op de site worden weergegeven in euro en zijn exclusief eventuele kosten, belastingen, toeslagen of rechten die van toepassing zijn. Alle prijzen op deze website worden u meegedeeld onder voorbehoud van materiële vergissingen of foutieve prijsopgave.

 • Adres: Baron Ruzettelaan 399
 • Postcode: 8310
 • Stad/Gemeente: Assebroek

  Interesse in dit pand?

  Laat uw gegeven na en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Naam*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Extra informatie