Residentie Ten Velde – Waardamme

Extra informatie

Architect: Berkein Architect

Residentie Ten Velde situeert in de Kortrijksestraat 426 te Waardamme en bestaat uit 8 ruime appartementen, waarvan 7 met twee slaapkamers en 1 met één slaapkamer.

De terrassen genoten bijzondere aandacht hij het ontwerp van deze residentie. De meeste appartementen hebben terrassen aan de voor- én achterzijde. Om optimaal van de zon te kunnen genieten, werd gekozen voor erg ruime terrassen aan de achterzijde (zuid-west). Bovendien geniet u aan die zijde van mooi zicht op uitgestrekte weilanden. Dankzij de grote raampartijen beleeft u in het appartement een maximaal aan natuurlijk daglicht.

Achteraan op het terrein worden ruime garageboxen voorzien. Wij voorzien deze garageboxen voldoende groot, zodat naast uw wagen ook ruimte is om uw fiets en andere spullen in op te bergen.

Voor het ontwerp van Residentie Ten Velde deden wij een beroep op Berkein Architects uit Aalter. Deze architect kan heel wat mooie referenties in deze markt voorleggen. Er werd gekozen voor een hedendaagse architectuur in combinatie met hoogwaardige materialen.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen een gunstig E-peil. Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes en de juiste ventilatie, scoort elk appartement zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper kiest u zelf de afwerking van uw appartement. U beschikt over vastgestelde budgetten en maakt uw keuze bij een selectie van gerenommeerde leveranciers.

Prijzen vanaf 244.500 EUR excl. kosten

 

Maak snel een afspraak en ontdek wat dit project voor u kan bieden!

050 25 08 97  info@christiaens-projects.be