13 februari 2023 -- author Celine Debrabander

Residentie Ten Velde – Waardamme

Extra informatie

Architect: Berkein Architect

Residentie Ten Velde situeert zich in de Kortrijksestraat 426 te Waardamme en bestaat uit 8 ruime appartementen, waarvan 7 met twee slaapkamers en 1 appartement met één slaapkamer. 

De terrassen genoten bijzondere aandacht bij het ontwerp van deze residentie. De meeste appartementen hebben terrassen aan de voor- én achterzijde. Om optimaal van de zon te kunnen genieten, werd gekozen voor erg ruime terrassen aan de achterzijde (zuid-west). Bovendien geniet u aan die zijde van mooi zicht op uitgestrekte weilanden. Dankzij de grote raampartijen beleeft u in het appartement een maximaal aan natuurlijk daglicht.

Achteraan op het terrein worden ruime garageboxen voorzien. Wij voorzien deze garageboxen voldoende groot, zodat naast uw wagen ook ruimte is om uw fiets en andere spullen in op te bergen.

Voor het ontwerp van Residentie Ten Velde deden wij een beroep op Berkein Architects uit Aalter. Deze architect kan heel wat mooie referenties in deze markt voorleggen. Er werd gekozen voor een hedendaagse architectuur in combinatie met hoogwaardige materialen.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen een gunstig E-peil. Met zonnepanelen, standaard vloerverwarming in alle ruimtes en de juiste ventilatie, scoort elk appartement zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper kiest u zelf de afwerking van uw appartementen. U beschikt over vastgestelde budgetten en maakt uw keuze bij een selectie van gerenommeerde leveranciers.

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is voor dit project van toepassing indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden. U bespaart mogelijks 15% btw op de constructiewaarde. Informeer snel bij onze verkopers voor verdere inlichtingen.

verwachte oplevering: najaar 2022

Laatste appartement wordt verkocht INCLUSIEF SCHILDERWERKEN! 

050 25 08 97   info@christiaens-projects.be

De prijzen op de site worden weergegeven in euro en zijn exclusief eventuele kosten, belastingen, toeslagen of rechten die van toepassing zijn. Alle prijzen op deze website worden u meegedeeld onder voorbehoud van materiële vergissingen of foutieve prijsopgave.

gelijkvloers

Type NAAM OPPERVLAKTE (m²) OPP (m²) OPPTERREIN (m²) OPP perceel (m²) TERRAS SLPK VERDIEP PRIJS (€)
Appartement 0.1 110m² 22m² 2 € VERKOCHT
Appartement 0.2 106m² 21m² 2 € VERKOCHT
Appartement 0.3 112m² 35m² 2 € VERKOCHT

1e verdiep

Type NAAM OPPERVLAKTE (m²) OPP (m²) OPPTERREIN (m²) OPP perceel (m²) TERRAS SLPK VERDIEP PRIJS (€)
Appartement 1.1 111m² 46m² 2 € VERKOCHT
Appartement 1.2 73m² 5m² 1 € 250.000 (incl. schilderwerken)
Appartement 1.3 103m² 42m² 2 € VERKOCHT

2e verdiep

Type NAAM OPPERVLAKTE (m²) OPP (m²) OPPTERREIN (m²) OPP perceel (m²) TERRAS SLPK VERDIEP PRIJS (€)
Appartement 2.1 108m² 25m² 2 € VERKOCHT
Appartement 2.2 106m² 24m² 2 € VERKOCHT