Residentie de Steenbrugse Promenade – Assebroek

Extra informatie

Adres: Baron Ruzettelaan 292 | 8310 Assebroek (Brugge)

Residentie de Steenbrugse Promenade is een nieuwbouwproject met tal van troeven in Assebroek. De bereikbaarheid van de locatie is werkelijk perfect door de vlotte aansluiting naar het binnenland en de kust via de Expressweg of de autosnelweg, en met de fiets sta je in geen tijd in de Brugse binnenstad. Voor handelaars is dit dan ook een ideaal scenario: bevoorrading en klanten vinden probleemloos hun weg. Parkeergelegenheid is voorhanden door bovengrondse parkeerplaatsen en een ondergrondse garage, zodat bezoekers, bewoners en werknemers alle voorzieningen hiertoe hebben. De residentie hoeft echter niet in te boeten aan rust en elegantie door de centrale ligging. De zuid gerichte terrassen halen de zon naar binnen en er is een prachtig uitzicht over het kanaal Brugge-Gent.

Dit nieuwbouwproject omvat 3 ruime appartementen, 7 handelszaken en bovendien ook een unieke penthouse. Deze penthouse is toegankelijk via een eigen lift en trap, en het vormt de perfecte balans tussen wonen in een appartement of een huis. Privacy is verzekerd in deze exclusieve penthouse, waarin 3 slaapkamers en 2 badkamers zijn voorzien. De appartementen hebben allen een eigen terras, bieden een fantastisch uitzicht op het groen langs het kanaal en zijn uiterst doordacht ingedeeld. In de appartementen is er de keuze tussen een of twee slaapkamers. Achter de residentie wordt een grote graspartij voorzien, om de natuur in de omgeving te behouden.

De handelszaken worden casco gebouwd en kunnen naar eigen smaak en behoefte ingericht worden. De commerciële troeven zijn duidelijk: de locatie kent een grote stroom passanten, ligt op een strategische plaats en er is voldoende parking voorzien. Daarenboven vormt de Baron Ruzettelaan een toegangsweg naar Brugge en zijn er al een aantal handelszaken gevestigd in deze laan, wat ervoor zorgt dat deze regio steeds meer commerciële aantrekking krijgt.

Appartementen: uitverkocht
Penthouses: uitverkocht
Handelspanden: nog 1 te koop
Autostaanplaatsen: nog 2 te koop
Garageboxen: nog 5 te koop
Bewoonbare oppervlakte: 118 > 131 m²
Centrale verwarming: aardgas
Verwarmingsketel: Vaillant
Buitenschrijnwerk: aluminium
Beglazing: K 1.1
Stand van zaken: ruwbouw

 

  • Type

    HANDELSPAND

ASSEBROEK & BRUGGE

Type NAAM OPPERVLAKTE (m²) OPP (m²) OPPTERREIN (m²) OPP perceel (m²) TERRAS SLPK VERDIEP PRIJS (€)
Handelspand B4 127 1 € 200.471
Autostaanplaats STPL 6 13,60 -1 € 13.500
Autostaanplaats STPL 7 13,60 -1 € 13.500
Garagebox BOX 3 16,20 -1 € 30.000
Garagebox BOX 4 16,20 -1 € 30.000
Garagebox BOX 6 15,90 -1 € 30.000
Garagebox BOX 7 15,90 -1 € 30.000
Garagebox BOX 8 16,40 -1 € 30.000
Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit