Villa Duinenwater – Knokke

Extra informatie

Adres: Niki de Saint Phallestraat 7 | 8300 Knokke

Villa Duinenwater is uniek gelegen in de nabijheid van het Duinenwatermeer en de Lake Side Club. Een oase van rust en ontspanning. Op wandelafstand zullen zich in de nabije toekomst een gezellig marktplein, verschillende winkels die ook op zondag open zullen zijn, een binnenzwembad én de nieuwe golf (met 27 holes) bevinden.

De woning – een ontwerp van architectenbureau Arcas – past perfect binnen de stijl die Knokke zo uniek maakt. Een sfeervolle binnenafwerking en hoogwaardige materialen zorgen er voor de finishing touch. Zodra je hier binnenkomt overvalt je een prettig gevoel. De open keuken en living hebben een mooi zicht op de tuin. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en 1 slaapkamer op de zolderverdieping biedt deze woning heel wat comfort – zowel voor een gezin als voor een koppel dat belang hecht aan ruimte. De master bedroom is voorzien van een eigen badkamer en dressing. Daarnaast werden ook nog badkamers voorzien op de eerste verdieping en op de zolderverdieping.

Ook in de gezellige tuin is het heerlijk genieten. De aanleg van een zwembad is mogelijk.
En er is ook een garage voorzien die volledig past binnen de stijl van de woning.

Deze villa biedt u alle comfort, is volledig afgewerkt met oog voor details en is, indien gewenst, bemeubeld. Daarbij zijn alle voorzieningen aanwezig zoals ingemaakte kasten, een gashaard, en meer.

Bewoonbare oppervlakte: 317m²
Terreinoppervlakte: 575m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 4
Keuken type: Vossaert, volledig uitgerust
Badkamer type: op maat
Centrale verwarming: aardgas (vloerverwarming)
Verwarmingsketel: Vaillant
Buitenschrijnwerk: hout
Beglazing: K 1.1
  • Type

    HUIS & VILLA

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit