24 mei 2023 -- author vweb

Residentie-ECho-Oostkamp

Extra informatie

WONEN MET WEERKLANK IN OOSTKAMP

Wonen in ECho is wonen met heel veel ‘Oh!’. ‘Oh!’ omwille van de uitzonderlijke locatie in het hart van Oostkamp, het ontwerp door de internationaal gerenommeerde architect Berkein en ‘Oh!’, omdat je hier groen en duurzaam woont. Licht, ruim en met een kwalitatieve afwerking.

Wonen in Residentie ECho is genieten in alle comfort. Exact zoals de grote bezieler van dit project, Eddy Christiaens, het graag had gewild.

Meer info: residentie-echo.be 

Het centrum van Oostkamp is binnenkort 17 appartementen en 4 commerciële ruimtes rijker met de komst van Residentie ECho, een vastgoedproject van Christiaens Projects uit Oostkamp.

Oh, en er werden al 50 % van de appartementen verkocht!

Een samenwerking tussen deze bouwheer en architect Geert Berkein zorgt voor een ware architecturale parel met oog voor duurzaamheid, groen en een hoge afwerkingsgraad om U tegen te zeggen.

✔ 17 woonappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers

✔ 4 commerciële ruimtes

✔ centrale ligging

✔ architecturaal pareltje

✔ aandacht voor groen

✔ duurzaam en energiezuinig

✔ kwalitatieve materialen, hoge afwerkingsgraad

De ligging

Residentie ECho bevindt zich in Oostkamp op de hoek van de Kortrijksestraat en de Schooldreef, een bruisende omgeving met tal van winkel- en horecamogelijkheden. Het project zal aan een nieuw aan te leggen autovrij plein palen en wordt voorzien van een ondergrondse parking.

De appartementen

De appartementen zijn ruim en lichtrijk met één, twee of drie slaapkamers. De woonoppervlakte varieert tussen 65 en 157m². Zonnepanelen worden voorzien voor alle units. Elke woonruimte zal uitgerust worden met vloerverwarming. Alle dakappartementen zijn voorzien van een warmtepompsysteem.

Bij ECho hebben we naast aandacht voor groene energie ook oog voor een groene omgeving. Zowel de appartementsgebouwen als de aanpalende omgeving stralen de nodige rust uit.

Kwaliteitsvol wonen in het levendige Oostkamp, dat is natuurlijk enkel mogelijk in een al even kwaliteitsvol project. Architect Geert Berkein werkt met verschillende materialen en volumes die voor variatie in de gevel zorgen.

4 commerciële ruimtes

Residentie ECho bevat enkele commerciële ruimtes verspreid over de twee bouwvolumes. Elke zaak geniet hier van een uitstekende locatie in het hart van deze levendige gemeente.

  • Adres: Kortrijksestraat 19
  • Postcode: 8020
  • Stad/Gemeente: Oostkamp