25 april 2024 -- author Christiaens Bouw

Residentie Mona – Brugge

Extra informatie

Wonen in Brugge is zalig. Nergens anders ontmoeten heden en verleden elkaar zo mooi. De stad bruist van het leven, en is tegelijk heerlijk rustig. Geen wonder dat Bruggelingen tot de gelukkigste inwoners van Vlaanderen behoren.

In Mona geniet je van al het goede wat Brugge te bieden heeft. Dit kleinschalig nieuwbouwproject op de hoek van de Baliestraat en de Annuntiatenstraat is schitterend gelegen, binnen het ei maar buiten de toeristische drukte. De naam komt van monasterium (Latijns voor klooster), een knipoog naar het rijke religieuze verleden van de stad.

Het geheel van vier woningen, vier appartementen en één handelsruimte (een apotheek) straalt dan ook een grote sereniteit en een hoge levenskwaliteit uit.

Wil je de schoonheid van Brugge in alle rust beleven?

Dan is Mona de hemel op aarde.

Kom langs en ontdek Mona!

 

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is voor dit project van toepassing, indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden. U kan op deze manier mogelijks 15% btw op de constructiewaarde besparen.

De prijzen op de site worden weergegeven in euro en zijn exclusief eventuele kosten, belastingen, toeslagen of rechten die van toepassing zijn. Alle prijzen op deze website worden u meegedeeld onder voorbehoud van materiële vergissingen of foutieve prijsopgave.

 • Adres: Annuntiatenstraat 54
 • Postcode: 8000
 • Stad/Gemeente: Brugge

  Interesse in dit pand?

  Laat uw gegeven na en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Naam*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Extra informatie