7 april 2023 -- author vweb

Ten Amershove – Kortemark

Extra informatie

Architect: Architectenburo Berkein

Ten Amershove is een kleinschalige hedendaagse verkaveling gelegen in de landelijke gemeente Kortemark, nabij Roeselare en Torhout. De groene omgeving, de nabijheid van het centrum en de vlotte verbinding met de E403, zorgen alvast voor een interessante locatie.

Ten Amershove is een ontwerp van Architectenburo Berkein uit Aalter. Dankzij de strakke lijnen hebben de woningen een moderne look, de grote glaspartijen zorgen op hun beurt voor het aangenaam ruimtegevoel binnen. De 7 ruime woningen met carport staan garant voor ruimte, kwaliteit en duurzaamheid en worden gebouwd volgens het BEN principe (max E30). BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie en warm water, bovendien halen halen ze deze energie uit groene energiebronnen. In dit geval 10 zonnepanelen per woning.

BEN-woningen, de voordelen op een rijtje:
– minder warmteverlies zorgt voor een lagere energiefactuur
– vermindering van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar
– mogelijks extra voordelig krediet
– milieuvriendelijk
– grotere meerwaarde op termijn
meer informatie via https://www.energiesparen.be/BEN

Dankzij de praktische indeling met lichtrijke leefruimtes, een volledig geïnstalleerde keuken (met eiland), 2 nuttige bergingen en op de bovenverdieping 3 volwaardige slaapkamer en grote badkamer (incl. ligbad, inloopdouche en dubbel lavabomeubel) geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper beschikt u over mooie budgetten en maakt uw keuze uit kwaliteitsmaterialen bij de door ons geselecteerde gerenommeerde leveranciers. Verder wordt er een carport, een voortuin en een zongerichte achtertuin voorzien, een tuinberging is optioneel mogelijk (reeds vergund).

Het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw is in dit project van toepassing, indien u als koper voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden.
U bespaart mogelijks 15% btw op de constructiewaarde, in dit project spreken we al snel over een korting van 33.000 EUR!

050 25 08 97     info@christiaens-projects.be 

De prijzen op de site worden weergegeven in euro en zijn exclusief eventuele kosten, belastingen, toeslagen of rechten die van toepassing zijn. Alle prijzen op deze website worden u meegedeeld onder voorbehoud van materiële vergissingen of foutieve prijsopgave.

  • Adres: Amersveldestr 84 - J. Mioenstr 2
  • Postcode: 8610
  • Stad/Gemeente: Kortemark
  • Bouwjaar #ffffff